• 06 - 53 69 13 33
  • info@deparelscompagnie.nl

Auteur archief

Video Provincie Gelderland over Talentscouting

Video gemaakt door de provincie Gelderland over Talentscouting voor de zorg https://vimeo.com/273703590

Scouts gaan opzoek naar talent voor de zorg. Dit doen zij door niet alleen te kijken naar het CV, maar juist aanknopingspunten te zoeken en mensen te trainen. Ze zoeken de talenten in de Parels shops. Deze Parels shops vormen de plek waar talenten, scouts en werkgevers elkaar treffen. Ze zijn gelegen op strategische plekken waar veel mensen samen komen.

admin

Workshop & Training Talentscouting

In september starten wij met de workshop en training Talentscouting. Voor meer informatie over de trainingen zie onderstaande documenten. Inschrijven kan via info@deparelscompagnie.nl onder vermelding van jouw naam, mobiele nummer en training van jouw voorkeur.

Workshop Talentscouting (1 dag € 595,- excl. BTW) :

17 september / 11 oktober / 1 november

Flyer Workshop Talentscouting

Training Talentscouting (2 dagen € 1.190,- excl. BTW) :

8 en 22 november / 6 en 20 december

Flyer Training Talentscouting

 

Trainingslocatie is Zwartewaterallee 48, Zwolle.

De workshops en trainingen kunnen ook in-company verzorgd worden. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, via info@deparelscompagnie.nl of mobiel: 06-53691333

admin

DPC geeft workshop ‘Alternatieven voor je CV’

Je hebt meer talent dan je denkt. Hoe kun je jouw ervaringen uit je dagelijkse leven, je privé-situatie, je hobby’s en de sport vertalen naar een interessant CV dat laat zien over welke talenten jij beschikt? Jaap Hermsen en Roegina Hilbrands van De Parels Compagnie laten het je zien in deze workshop.

De workshop wordt gegeven op 17 en 23 mei en start om 10.00 uur. Aanmelden kan in de winkel of via info@deparelscompagnie.nl onder vermelding van ‘Workshop’.

Locatie voor de workshop: Emmaplein 252 in Zeist.

admin

Talentscouting ingezet voor SKOUT. in de Zorg

We gaan ons concept Talentscouting inzetten voor het project SKOUT. in de Zorg. Daarvoor openen we op 1 mei aanstaande een popup store aan het Emmaplein 252 in Zeist. In de maand mei werven en selecteren we nieuwe medewerkers voor banen bij maar liefst zes (zorg)werkgevers. Vanuit de winkel spotten talentscouts potentieel talent en kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende organisaties. Iedereen die werkzoekend is of van baan wil switchen is van harte welkom in de winkel. Zij-instromers, herintreders, maar ook mensen zonder ervaring binnen de zorg.

In mei is de winkel elke woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur (met uitzondering van Hemelvaart en de dag na Hemelvaart).

 

Publiek private samenwerking

Het aantal vacatures in de zorg is groot en het lukt nog niet om alle vacatures vervuld te krijgen. Daarom hebben een aantal (zorg)organisaties de handen ineen geslagen om via het project SKOUT. in de Zorg mensen te gaan werven en selecteren. De samenwerkende partijen zijn: Abrona, Bartiméus, De Brug, Reinaerde, Zorggroep Charim, Zorgspectrum, De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug, Utrechtzorg, Stichting SBI, UWV, Pit Strategie, Meewerkend en De Parels Compagnie.

admin

De Parels Compagnie schuift aan bij panelgesprek Gelderland Arbeidswijs

Donderdag 19 april was De Parels Compagnie aanwezig bij Startup Delta summit in Arnhem. Een zeer interessante middag met vele leuke ontmoetingen. Het tweede deel van de middag schoof Roegina aan bij het panelgesprek Gelderland Arbeidswijs waarin zij vertelde over onze ervaringen tot nu toe. Hoe het voelde om de innovatieprijs te winnen, over onze ups en downs in het innovatiedoolhof en onze ideeën over de aansluiting van de Arbeidsmarkt en Onderwijs.  Ook Brigitte Willemsen van de Provincie en Tom Salemink (winnaar 2017) waren bij het panelgesprek aanwezig. Al met al een waardevol panelgesprek met veel input van het publiek.

Aan het einde van het panelgesprek werd het thema Gelderland Arbeidswijs 2018 onthuld: “Technologische revolutie! Nieuwe kansen voor leren en werken, heb jij een goed idee?”.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Gelderland Arbeidswijs. Heb je een goed idee? Doe dan vooral mee! Wij weten uit ervaring hoe leuk het is en hoeveel het je kan opleveren.

 

admin

De Parels Compagnie aanwezig bij StartupDelta summit

De Parels Compagnie is op 19 april aanstaande aanwezig tijdens de Startup Delta summit in Arnhem. Je vindt ons op het centrale plein waar we je alles kunnen vertellen over onze vernieuwende manier van talentscouting en matchmaking.

Om 17:00 uur schuiven we aan bij het panelgesprek over Gelderland Arbeidswijs om te vertellen over onze ervaringen tot nu toe en de uitdagingen die voor ons liggen.

admin