• 06 - 53 69 13 33
  • info@deparelscompagnie.nl

Category ArchiveUncategorized

Talentscouting ingezet voor SKOUT. in de Zorg

We gaan ons concept Talentscouting inzetten voor het project SKOUT. in de Zorg. Daarvoor openen we op 1 mei aanstaande een popup store aan het Emmaplein 252 in Zeist. In de maand mei werven en selecteren we nieuwe medewerkers voor banen bij maar liefst zes (zorg)werkgevers. Vanuit de winkel spotten talentscouts potentieel talent en kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende organisaties. Iedereen die werkzoekend is of van baan wil switchen is van harte welkom in de winkel. Zij-instromers, herintreders, maar ook mensen zonder ervaring binnen de zorg.

In mei is de winkel elke woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur (met uitzondering van Hemelvaart en de dag na Hemelvaart).

 

Publiek private samenwerking

Het aantal vacatures in de zorg is groot en het lukt nog niet om alle vacatures vervuld te krijgen. Daarom hebben een aantal (zorg)organisaties de handen ineen geslagen om via het project SKOUT. in de Zorg mensen te gaan werven en selecteren. De samenwerkende partijen zijn: Abrona, Bartiméus, De Brug, Reinaerde, Zorggroep Charim, Zorgspectrum, De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug, Utrechtzorg, Stichting SBI, UWV, Pit Strategie, Meewerkend en De Parels Compagnie.

De Parels Compagnie schuift aan bij panelgesprek Gelderland Arbeidswijs

Donderdag 19 april was De Parels Compagnie aanwezig bij Startup Delta summit in Arnhem. Een zeer interessante middag met vele leuke ontmoetingen. Het tweede deel van de middag schoof Roegina aan bij het panelgesprek Gelderland Arbeidswijs waarin zij vertelde over onze ervaringen tot nu toe. Hoe het voelde om de innovatieprijs te winnen, over onze ups en downs in het innovatiedoolhof en onze ideeën over de aansluiting van de Arbeidsmarkt en Onderwijs.  Ook Brigitte Willemsen van de Provincie en Tom Salemink (winnaar 2017) waren bij het panelgesprek aanwezig. Al met al een waardevol panelgesprek met veel input van het publiek.

Aan het einde van het panelgesprek werd het thema Gelderland Arbeidswijs 2018 onthuld: “Technologische revolutie! Nieuwe kansen voor leren en werken, heb jij een goed idee?”.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Gelderland Arbeidswijs. Heb je een goed idee? Doe dan vooral mee! Wij weten uit ervaring hoe leuk het is en hoeveel het je kan opleveren.