• 06 - 53 69 13 33
  • info@deparelscompagnie.nl

De Parels Compagnie schuift aan bij panelgesprek Gelderland Arbeidswijs

De Parels Compagnie schuift aan bij panelgesprek Gelderland Arbeidswijs

Donderdag 19 april was De Parels Compagnie aanwezig bij Startup Delta summit in Arnhem. Een zeer interessante middag met vele leuke ontmoetingen. Het tweede deel van de middag schoof Roegina aan bij het panelgesprek Gelderland Arbeidswijs waarin zij vertelde over onze ervaringen tot nu toe. Hoe het voelde om de innovatieprijs te winnen, over onze ups en downs in het innovatiedoolhof en onze ideeën over de aansluiting van de Arbeidsmarkt en Onderwijs.  Ook Brigitte Willemsen van de Provincie en Tom Salemink (winnaar 2017) waren bij het panelgesprek aanwezig. Al met al een waardevol panelgesprek met veel input van het publiek.

Aan het einde van het panelgesprek werd het thema Gelderland Arbeidswijs 2018 onthuld: “Technologische revolutie! Nieuwe kansen voor leren en werken, heb jij een goed idee?”.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Gelderland Arbeidswijs. Heb je een goed idee? Doe dan vooral mee! Wij weten uit ervaring hoe leuk het is en hoeveel het je kan opleveren.

 

admin

Laat je bericht achter